ΕΣΠΑ

Προφίλ

Το μηχανουργείο CNC Φράγκος Δημήτριος...

κατέχει εμπειρία άνω των 20 ετών στο χώρο της κατασκευής εξαρτημάτων ακριβείας και μηχανημάτων από ανοξείδωτο και άλλα υλικά και μέταλλα. Με έδρα το Περιστέρι ο Φράγκος Δημήτριος αναλαμβάνει κάθε είδους κατασκευή ανταλλακτικών, καλουπιών και εξαρτημάτων καθώς και μηχανουργικών εργασιών.

Στον εξοπλισμό περιλαμβάνονται κάθετα κέντρα κατεργασίας CNC, μηχανές συγκόλλησης MIG, τόρνος, φρέζα, δράπανα, πριόνι κοπής, όργανα μέτρησης κ.ά. καθώς και λογισμικό CAD/CAM.

Το μηχανουργείο μας απευθύνεται σε όλους τους κατασκευαστικούς και εμπορικούς κλάδους επιχειρήσεων: αυτοκινητοβιομηχανίες, αεροπορία, ηλεκτρική ενέργεια, υδραυλικά εξαρτήματα και αντλίες, εξαρτήματα αέρος, ιατρικά εμφυτεύματα και εργαλεία, βιομηχανία κ.α.

Έχει ως αρχή να συνδυάζει την υψηλή ποιότητα προϊόντων, στο καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και σε σύντομο χρονικό διάστημα, ικανοποιώντας και τον πιο απαιτητικό πελάτη.

Ο στόχος του μηχανουργείου είναι:

  1. Η συνεχής προσπάθεια για βελτίωση της ποιότητας των προϊόντων μας.
  2. Η ικανοποίηση και υποστήριξη του πελάτη και η δημιουργία μόνιμης αίσθησης εμπιστοσύνης από αυτόν προς την επιχείρηση.
  3. Να εργαζόμαστε με αξιοπιστία, επαγγελματισμό και ασφάλεια.

 

Είμαστε πιστοποιημένοι!

Certificate ISO9001 Eng

 

Το προφίλ του μηχανουργείου

Ώρες εργασίας

Δευτέρα - Παρασκευή: 8:00 - 14:00

Σάββατο: 9:00 - 13:00

Κυριακή: Κλειστά